Time flies again...

2009-02-25 @ 23:49:28
Japp, så har jag jobbat "på riktigt" några dagar. Hade utbildning förra veckan... Helt okej jobb måste jag säga - svara i telefon kan man stå ut med! Verkar vara trevliga människor som jobbar där också, ca 12 svenskar och ett antal irländare. Återkommer med mer info strax!

Här kommer ett boktips:
http://www.kapitel1.se/cornelia-cask/de-forsta-sekunderna-pa-balet-ar-varst
Boken är skriven av en bloggbekant och verkar lovande tycker jag! Man kan rösta på böckerna som finns med i Bok-SM. Ni hittar samtliga böcker på följande webbsida:
http://www.kapitel1.se/

Bildbevis

2009-02-14 @ 16:26:29
Jag förstår om en del är skeptiska, så här kommer bevisen...
Pepparkaksmuffinsen - MUMS! =)
     
Hembakat bröd       Pepparmuffins

Lördag hela veckan...

2009-02-14 @ 15:29:35
...känns det som att det varit! =) Så gött att vara ledig! Det var för övrigt tur, eftersom det var en del jag var tvungen att fixa med och som hade varit svårt att hinna med om jag börjat jobba direkt. När det gäller att skaffa bankkonto på den här ön är det inte helt lätt! Det känns som att de utgår från att anledningen till att man öppnar ett bankkonto är att man har tänkt tvätta pengar... Javisst...vilka pengar? =P Det gick bra till slut och snart har jag mitt "arbetsnummer" också. Det hade varit enklare om de hade personnummer här också, men men inget man kan göra åt det. De kommer väl ikapp civilisationen med sådana detaljer en dag de också! =)

Jag har för övrigt kommit i bakartagen! Bakar bröd och idag blev det muffins (med pepparkakssmak!). De håller på att svalna, så jag får sätta på lite kaffe och provsmaka! M är borta hela helgen, så jag får anstränga mig riktigt, så kanske jag lyckas ha en eller två kvar till honom. Jag slänger in lite bildbevis på baket strax! =P

En vecka kvar...

2009-02-01 @ 21:16:47
..tills mitt "nya" liv startar! =) Ska bli gött att få lite mer "normalt" liv, med hyfsad fritid och förhoppningsvis trevlig arbetsmiljö och -tider.

Idag var det svinkallt igen! Kändes som om det var snö i luften, men det lär det inte bli... Fast så länge det inte regnar är jag glad! Sitter inomhus och äter marschmallows - ligger riktigt nära socker-overload kan jag säga! =)

Snart dags att packa ner mina pinaler igen för att flytta söderut och jag är helt övertygad om att det finns vissa (ni vet nog vilka ni är ;)) som är riktigt glada att ni inte bor i samma land som jag, nu när det är dags att flytta igen!! Hi hi! Tack och lov har jag ju inga direkta möbler här!

Japp...nu blev det för mycket socker...måste gå och leta upp nåt salt...ost kanske det finns i kylskåpet! (Förutom räkosten jag köpte på IKEA senast! Mums!)

RSS 2.0