I'm back!!!

2008-10-30 @ 21:39:19
Nu har jag skaffat mobilt bredband! Det trodde jag nog aldrig att jag skulle göra! Men jag kan rapportera att det funkar utmärkt!! :)

För övrigt har jag då flyttat in i ett rum i B-staden och det är gångavstånd till jobbet, vilket är kanon, för då MÅSTE man promenera! Annars hade jag nog bara slappat när jag var ledig... Jobbet är trevligt och det blir mycket svenska pratat under dagen (vi är ca 10 svenskar som jobbar bland alla andra nationaliteter), så jag är mer förvirrad än vanligt! Hi hi! =D

Vad kul det var att läsa Aftonbladet då! Jag har ju inte hängt med alls i vad som händer i världen när jag inte hade internet... Jobbet räknas ju inte, för där har jag inte tid att surfa... Fast det blir nog annorlunda när man vänjer sig vid arbetsuppgifterna!

När jag inte kunde surfa på nätet på kvällarna kom datorn till god användning, så jag tittade på dvd-avsnitten av Anna Pihl, den danska polisserien. (Tack Syrran för det! Mycket uppskattat!=)

Hmmm...

2008-10-12 @ 21:41:11
...verkar som det s#*t sig med bostaden... Enligt en bekant är det tydligen ett tufft område...så sökandet går vidare! Ni kan ju hålla tummarna för att jag hittar en bra bostad i ett bra område! ;)
Har haft en  trevlig och lagom lugn helg i alla fall och det var gött att träffa M! =)

Första veckan...

2008-10-11 @ 22:34:42


...på det nya jobbet!
Utsikt från min tillfälliga bostad... Inte illa va?
Det har varit en lång vecka! Fast den har varit bra! =) Mycket info har gått in i skallen och jag hoppas det mesta har stannat kvar nånstans också! Hittills är det nya jobbet intressant och trevligt och förhoppningsvis har jag hittat ett hus att bo i dessutom. Jag kommer veta mer om det nästa vecka. Det blir ju inte mycket skrivet under veckodagarna, eftersom jag inte tar datorn med mig, då det blir för mycket att bära! Det räcker med kläder för en veckas behov och diverse annan man måste släpa med sig, t ex böcker, för man kan ju inte löpa risken att läsa ut en bok och inte ha en ny på lager! ;)

Sista söndagen...

2008-10-06 @ 00:06:07
...i fiket! :) Det gjorde inget att det var mycket att göra! He he, sista dagen kan man stå ut med allt! Väskan är packad för en vecka i B-staden. Jag ser fram emot att börja något nytt! Troligtvis blir det ingen uppdatering förrän på fredag när jag är tillbaka i byn igen... Eventuellt har jag då varit på min första set dancing! ;) (Irländskt nöje, som jag hittills inte upplevt!)
Solen sken här idag - vackert men kallt! M har precis åkt hemåt...en hel vecka tills vi ses igen... :( Nåja, det blir ju desto roligare då! =)

Sista lördagen...

2008-10-04 @ 22:46:27
...i fiket var idag!! =) Känns bra! Jag kommer sakna de flesta, men det är ändå tydligt att det är det rätta för mig! Gött! :) Regnet är tillbaka, men det måste varit hyfsat ett tag, för det känns som att det är ovanligt med regnväder! ;) Nu ska jag sätta mig bredvid M och titta på en film eller nåt!

Senaste målningen

2008-10-04 @ 22:35:52


Nu kan jag till slut visa den här bilden! :) Mina föräldrar fick den i födelsedagspresent! De hade en tidigare version, som de fick skicka tillbaka till mig, för att en bekant absolut ville köpa en målnig av mig och den var den enda som fanns tillgänglig... Tillbaka på rätt plats till slut! ;)

Min mamma fyller år den 5 oktober så GRATTIS till henne! =)

En ledig dag...

2008-10-03 @ 13:44:14
...tog jag  mig igår! :) Det blev inte många knop! Hann dock med att leta lägenhet (på internet) i B-staden och de är inte så dyra som jag befarade! :) Jag har ordnat tillfälligt boende hos en bekant under de första veckorna, så jag slipper stressa med bussar. Det verkar lite knivigt att hinna med den sista bussen hem nämligen...
 
Solen skiner idag också, så det får nog bli en promenad så småningom!

Var ute och åt igårkväll med M's jobbarkompisar och det var väldigt trevligt! Det är en internationell samling - folk från Frankrike, Spanien, Italien, Tyskland och Sverige mm! Den svenska tjejen har fått överta en hel del pocketböcker som jag läst och det uppskattade hon! Det är ju skönt att slippa slänga dem! :)
 

YEAY!

2008-10-01 @ 20:14:47
Jag fick jobbet i B-staden!!!!! =) Jag börjar redan på måndag! Här går det undan! Det känns jättebra, måste jag säga! Nu är det kaffedags! Jag skriver mer sedan...

RSS 2.0