Hej hej!

2008-11-29 @ 22:51:21
Gissa vem som var på IKEA igår!!! =) Jag och M! Först en lååååång arbetsdag (nja, den var inte så farlig faktiskt...) och sedan möttes vi vi Stadhuset och gick runt på den internationella julmarknaden som finns där. Jättetrevligt! Åt en riktig korv (bratwurst) som var så stor att vi fick dela på den! Vanligtivs har de bara äckliga "korvar" här (kanske 20% kött och resten vet jag inte vad det är) - jag måste använda citattecken, för de är inte värda att heta korvar! ;) Ni som varit här vet vad jag pratar om! Ja, i alla fall... Vi gick ett varv på julmarknaden och det var mat och godis och saker från hela världen och helt plötsligt fanns det ett Holländskt stånd som hade SALTGODIS!!! Jag trodde inte mina ögon, men det var sant! Ni vet såna där salta som man köpte på danmarksbåten - djurfigurer och annat och om man hade tur fanns det några ljusbruna bland alla svarta... Så här sitter jag ikväll och äter saltgodis inhandlat här i B! Trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva! =)

Ja, och sedan åkte vi till IKEA! Vi gick runt i drygt två och en halv timme och så åt vi köttbullar mitt i alltihopa! Jag köpte laptopbordet Dave och vi hittade både smått och gott båda två. För att inte glömma GILLE pepparkakor!!! Julen är räddad! (Ja eller 1:a advent i alla fall...) Sedan avslutade vi gårdagen med varsin pint på vägen hem! Gött!

Idag har jag jobbat...M sov vidare när jag traskade iväg tidigt, tidigt i den svinkalla morgonen. Det unnade jag honom! Jag tar igen det på torsdag! Och det kommer jag nog behöva, för jag har jobbat i ett sträck från förra måndagen till och med nästa onsdag!

Snart sovdags...har städat de gemensamma utrymmena i huset idaga, det var min vecka. Skönt att ha det gjort! Måste bara hinna med att läsa ett kapitel eller två innan det är dags att sova. Jag läser Mari Jungstedts "I denna ljuva sommartid". Har bara börjat, men den verkar bra.

Kallt...

2008-11-24 @ 22:21:34
...men ingen snö!!! :( Jag saknar snön! Häromkvällen var det så där iskallt och då förväntar jag mig alltid att det ska snöa, fast det gör det aldrig här!

Jag hoppas för närvarande att de ska fixa till mitt schema på jobbet, så att jag inte behöver jobba ALLA helger i december! Håll gärna tummarna för att det ordnar sig! De har inte riktigt samma arbetstidsvillkor häröver... Fackföreningar? Nähä! Inte direkt...om man frågar, tittar de bara ganska konstigt på en... =)

 Just nu håller jag på och lär mig en ny produkt, så huvudet är ganska förvirrad en stor del av dagen! Alltid lär man sig nåt nytt dock! Fast jag orkar inte med så mycket mer än att äta, surfa lite på datorn och läsa ett kapitel eller tre innan jag somnar... Därför blir det inte så mycket uppdaterat här för närvarande!

Helg!

2008-11-22 @ 20:58:33
Äntligen helg! =) Nja, halva har ju gått redan, men det är gött att vara ledig! Att göra minsta möjliga och bara vara! Det är ganska kallt nu, fast det är klart, det är ju nästan december! Tyvärr har de redan börjat visa riktiga julaftonsliknande reklaminslag på tv:n...och det blir ju tidigare och tidigare varje år! Helt sanslöst!

Jobbet går hyfsat - fick utbildning i ytterligare en produkt, vilket är bra, för då kan man få lite omväxling förhoppningsvis! =)

Ja, så är jag ju hos M när jag är ledig och det gör ju förstås att det är ännu skönare att vara ledig!!

Hoppas ni har det bra också!

Snabb vecka

2008-11-13 @ 22:49:25
Helt otroligt vad tiden går!! Redan torsdag och helt plötsligt har jag ledigt i helgen! =) En av de svenska killarna behövde byta helg, så nu jobbar jag inte helg förrän i slutet av november! Känns skönt faktiskt, för jag är ganska trött!

Igår nämnde jag att det har varit regnfritt väldigt länge (för att vara detta landet...) och det skulle jag inte ha gjort, för imorse ösregnade det när jag traskade till jobbet... Ja ja, jag har ju fortfarande regnbyxorna kvar, så de kom väl till pass! ;)

Nu ska jag ta och läsa ut den senaste (sista?) boken om John Rebus innan jag somnar. Ian Rankin skriver väldigt bra, tycker jag! Efter den har jag lite svenska böcker som mamma och pappa skickade över - det tackar jag för!

Födelsedag!

2008-11-10 @ 21:35:32
M fyllde år i helgen! GRATTIS till honom!!! :)

Vi hade en lugn o go helg och det var helt perfekt! Ett par goa tofflor lyckades jag hitta till honom! =) Jag var dessutom ledig fredag till söndag och det var ju extra gött! Nu ska jag däremot jobba 12 dagar i sträck! :-O Men men, det får gå!

Blåsigt som bara 17 är det här idag! Jag höll på att blåsa bort på väg hem från jobbet! Fast jag såg i Aftonladet att det är blåsigt värre hemma i Svedala också!  

Det går framåt...

2008-11-04 @ 22:24:27
Idag satt jag och jobbade och det kändes som att jag visste vad jag gjorde! Hoppas det var så och inte att jag satt och gjorde fel! ;) Jobbade en timma extra också, för det ska göras någon slags underhåll av ett av datorredskapen som vi använder på torsdag, så jag antar att jag får jobba en timma mindre då! Hur som helst, så fanns det tillräckligt att göra idag - jag gillar inte att sitta och rulla tummarna!

Tänkte att jag skulle visa hur vackert det var i helgen, när M och jag var ute på en liten promenad! Kolla bara:

Ny vecka

2008-11-03 @ 22:01:45
Helt ofattbart vad tiden går fort!!! Ännu en ny vecka påbörjad!
Hade en go och lugn helg i alla fall! Kom tillbaka till B-staden och här hade det varit säkerhetspådrag... Det var en parad och så var det motdemonstranter och en massa kravallutrustade poliser! Fast de flesta hade gått hem när jag kom hit, tack och lov! Nästan folktomt på gatorna...

Så har man börjat ytterligare en jobbarvecka... So far so good, som man säger här! Kallt är det fortfarande, fast ingen snö! Det blir det ju sällan här...

RSS 2.0