Ledig!

2009-07-21 @ 17:42:20
Måste säga att det är gött att vara ledig!!! Vi är tillbaka i Rostrevor under hela veckan, det är nämligen Fiddlers Green Festival. Jag känner inget tvång att gå på alla konserter, utan tar det bara lugnt! Jag läser böcker (fick ett lass svenska pocketböcker hemifrån, kan det bli bättre??), dricker kaffe och surfar på nätet. Håller dessutom katten Mauz sällskap, eftersom vi passar henne och hennes mattes lägenhet. Dessutom skiner solen emellanåt!!! =)

Baltimore-resa!

2009-07-16 @ 16:24:23

Vi åkte på lill-semester till sydvästra county Cork!

Hit skulle vi!
Regn i början...
Jacobs bar i BaltimoreJacobs bar i Baltimore
The BeaconThe Beacon IIThe Beacon I
The Beacon IUtsikt vid the BeaconUtsikt vid the Beacon II
Utsikt vid the Beacon VUtsikt vid the Beacon IIIUtsikt vid the Beacon IV
Old head of Kinsale - numera golfbana...som bara medlemmar har tillträde till...Cobh på hemvägenCobh på hemvägen IICobh på hemvägen III - Toblerone and butterscotch cheesecake...


Leeeedig!!

2009-07-02 @ 16:14:17
Japp, idag och imorgon är jag ledig! =) Hur gött som helst! Ska inte göra många knop, den enda planen jag har är att teckna klart ett porträtt! (Bör lyckas fullgöra det åtagandet!) Turligt nog så regnar det, vilket gör att jag inte har några som helst problem med att helt enkelt stanna inomhus! Det brukar kännas mer stressande om solen skiner och man tycker att man "borde" gå ut och hitta på något...men idag slipper jag den inre, irriterande rösten! =)

RSS 2.0