Tacka vet jag Sverige!

2008-12-30 @ 21:56:48
Ja, när det gäller arbetsvillkor och treglasfönster mm! =)

Som vi alla anat, är det januari i övermorgon... Har vi fått något arbetsschema för nästa månad (som börjar på torsdag) på jobbet? Näpp! Inte... Helt sanslöst... Finns det några hus som är isolerade mot fukt och kyla? Näpp! Inte många som jag sett i alla fall...

He he, var tvungen att gnälla lite igen! Hoppas ni har goa planer för nyårsafton, som är imorgon!! Jag kan inte fatta att 2008 redan har gått! Vet inte vart tiden tar vägen. Jag och två svenska kollegor gick och drack Bishops Finger efter jobbet idag. Det var nödvändigt! =) Nu ska jag bara läsa lite och sedan snarka gott! Har en halogen heater på rummet. (Jaa, vad blir det på svenska? Vi kanske inte har det ordet - för vi behöver inte såna manicker i våra välisolerade hus!!! Hi hi!) I alla fall, så värmer heatern gött och ger ganska trevligt "solljus"!

Ok...

2008-12-29 @ 22:17:52
...kunde inte låta bli att visa en bild på julmaten! =)



Notera sillen på ägghalvan!

Som i en dimma...

2008-12-29 @ 20:16:48
...försvann julen! Jag jobbar ju hela tiden och om det tycker jag inte! Usch! Jag är inte gjord för att jobba heltid... Dessutom har jag jobbat VARJE helg i december... (Gnäll över! =) ) 

Jag hade nästan glömt hur man loggar i till bloggen dessutom, alltför länge sedan jag var inloggad... Julen var mysig ändå, jag var ledig på juldagen, så var hos M och vi (eller jag, menar jag =P) lagade julmat! Andra gången i mitt liv jag kokade och griljerade skinka! Den blev jättegod! Jag blev ju tvungen att ersätta Janssons Frestelse med potatisgratäng för det är ju en viss herre som inte tål att ens höra talas om ansjovis, eller ens sill för den delen... Mamma och pappa hade skickat över en burk med Lucullus sill, så det var gott på de kokta ägghalvorna! Hi hi hi!

Jag lagade maten på juldagens eftermiddag mellan 15.30 och 17.30 och så käkade vi klockan 18, innan vi tittade på Pirates of the Caribbean, At World's End. Måste säga att jag gillade filmerna. (Köpte hela paketet till M i tidig julklapp.) Och sedan var jag sjuk på annandagen, så var inte tillbaka på jobbet förrän på lördagen. Kändes som att det kvittade, för jag ska jobba tills nästa fredag ändå... (Förlåt, gnäll igen...)

Snart är det Gott Nytt År också! Helt otroligt vad detta år gick fort!

Nu ska jag läsa ut den tjocka boken jag läser, så jag kan börja läsa mina julklappsböcker! Svenska sådana! =) Jag läser för närvarande Sebastian Faulks "Human Traces" och den är jättebra, måste jag erkänna, fastän den inte är en crime story ;)

Gott Nytt År! (Ifall jag inte lyckas logga in innan midnatt på onsdag...)

Helgen...

2008-12-09 @ 14:12:52
...är nästan över! =( Jobbar imorgon igen... Nåja, det är smällar man får ta! Ska ta buss eller tåg tillbaka till Staden ikväll. Bakade ingan pepparkakor under dessa lediga dagar, men kanske ska jag ta och göra det nästa vecka! Jag har ju ett recept på pepparkaksdeg sedan förra julen! Önskar också att jag kunde poppa över till snön i Småland ett litet tag! (Om den inte redan försvunnit... ;) Jag har hört ryktas om en julmarknad som låter intresant dessutom! --> Cornelias Cottage 
Nej, nu nska jag slå in paket! (Förra julen kom inte det jag skickade fram förrän den 10:e januari!!)

Äntligen ledig!

2008-12-04 @ 17:27:57
Jobbade tio dagar i ett sträck... Det var minst sagt välkommet att vara ledig nu!! Jag tog tåget ner till M. Hoppas att jag inte snarkade för högt!  =)

På morgnarna var det till att halka sig fram, då det var väldigt halt längs med floden! Rena isgatan! Fast ingen snö förstås... Idag går dagen åt till att ta det lugnt, lyssna på Jönköpingsradion i P4 ;) och allmänt ha det gött! Senare ikväll blir det M's månatliga familjeträff och det är faktiskt första gången jag har tillfälle att vara med! Jag har fortfarande inte träffat M's äldste bror eller hans syster, så det kan bli premiär ikväll!

En av mina kolleger, E, var i Sverige över helgen och han hade med en STOR påse djungelvrål tillbaka! =) Schysst!

RSS 2.0