Helgen över...

2009-01-25 @ 20:32:51
...och jag är rätt glad för det, för jag jobbade även denna helg! Svensk som man är, så retar man sig på att jobba lördag och söndag utan att få ett öre extra för det... Mitt nästa jobb betalar i alla fall extra om man jobbar helgen, så det blir ju bättre! =) Mindre än två veckor kvar på det nuvarande jobbet!! Jag kommer faktiskt sakna arbetet som sådant, jag trivs med att "problemlösa", även om mycket är rutin och inte alltid spännande. Arbetstiderna funkade dock inte alls, så jag ser fram emot nya mål! Nedräkningen är i full gång!

Idag blev det några Kopparbergs Cider på vägen hem, så jag sitter och smuttar på den första - mixed fruit...

Senare ska jag ta och läsa Marvel Comics "Spiderman Reign" - fick i julklapp! =) En av dessa kvällar måste jag ta och titta på Mamma Mia! The Movie också, fast jag får passa på när inte M är här. Han vägrar nämligen att ens höra talas om att titta på den filmen! Hi hi!

Löfte om våren

2009-01-22 @ 13:50:29
Så upptäckte jag att våren är på gång så smått! =) Den här vårblomman dyker inte upp förrän i april, men ändå!
OBS! Titta inte om du vill vänta med att se årets design av majblomman! =)

Vinter!

2009-01-22 @ 13:47:09
Det är verkligen kallt här just nu!! Fast det är säkert runt +5°C, så jämfört med Sveriges vintrar är det ju inte jättekallt... =) Fast någon snö blir det ju aldrig... Topparna på bergen (läs: "kullarna") var dock vita! =)

Jag är ledig idag och imorgon och det är gött!! Ska inte göra mycket mer än att ta det lugnt, sova länge och försöka få en porträttbeställning klar. Publicerar bilden här när den är klar! M jobbar...så jag har bara guldfiskarna som sällskap. ;) Har en hel del nya böcker att läsa, så jag kjommer inte blit sysslolös! Läser just nu "Nästan död man" av Åke Edwardson. Det var ganska längesedan jag läste en av hans böcker, så det är trevligt att återknyta bekantskapen med Winter!

Jaa...

2009-01-13 @ 21:51:01
...det var värst vad tiden går! Idag har jag lite nyheter dock! =) Jag har fått nytt jobb!! Jag trivdes på det jag hade, men arbetstid och läge var inte det bästa! Nu har jag fått ett som är närmre M, så det känns jättebra! =) Man måste ju ha en fritid som är värd namnet och inte bara jobba, sova, jobba, sova... Min uppsägningstid börjar nu, så i mitten av februari börjar jag på det nya stället i republiken! Det ska bli kul! Det blev inte många rader idag heller, för nu ska jag ta och titta på Anna Pihl, fick första säsongen av syrran i julklapp.

Dags igen...

2009-01-01 @ 15:37:28
...att säga:

Gott Nytt År!

Hoppas ni hade det trevligt!!! Jag och M tog det väldigt lugnt... Det är inte lönt att gå till en pub på nyårsafton, för folk brukar bli som galna, så vi stannade hos mig. Idag jobbade jag bara halva dagen, så det blir bättre och bättre! =) En dag till och sedan är det äntligen dags för en riktig helg!!!

RSS 2.0